Artikelnummer: 4446

Italiaans Boomerang bureau van Renzo Schirolli, jaren 60

Omschrijving

Boomerang bureau van Renzo Schirolli, een opvallend stuk uit de jaren 60. Renzo Schirolli’s Booomerang bureau staat symbool voor de gedurfde elegantie van het Italiaanse design uit die tijd.

Het bureau heeft een uniek boemerangvormig blad van walnoot, aangevuld met een paneel bedekt met zwart leer, wat een vleugje luxe en functionaliteit aan het ontwerp toevoegt. De functionele elementen zijn naadloos geïntegreerd, met lades op het ladeblok die voldoende opbergruimte bieden. Deze lades zijn ook bekleed met zwart leer, wat bijdraagt aan de verfijning van het bureau. Het bureau is stevig gebouwd met een cilindrische poot van gietijzer en messing op een roze marmeren voet, wat stabiliteit en duurzaamheid garandeert en tegelijkertijd een opvallend visueel contrast creëert.

Renzo Schirolli, een bekende naam in de kunstwereld, maakte dit iconische stuk rond 1960. Zijn blijvende aantrekkingskracht, praktische ontwerp en prachtige details maken het een tijdloze toevoeging aan elke ruimte, waarbij vintage charme naadloos samengaat met hedendaagse elegantie.

Dim.: b 255 x d 76 – 110 x h 76 cm

Vraag een offerte aan
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.