Artikelnummer: 4459

Vintage Magnussen Ponte salontafel

Omschrijving

Deze vintage salon- of bijzettafel van Magnussen Ponte, afkomstig uit de jaren ’80, heeft een uniek postmodern ontwerp, met geometrische vormen en grove structuur, met daarop de gladde bol die het glazen blad ondersteund.

De tafel is vervaardigd uit Mactan steen, ook bekend als Fossil Stone, met een ruw randmotief. Het materiaal heeft een uitstraling die lijkt op travertin, maar is lichter van gewicht. De rechthoekige glasplaat is facetgeslepen, wat bijdraagt aan de verfijnde afwerking.

Mactan steen is een natuursteen die, ondanks zijn zware en monumentale uiterlijk, relatief licht is. Hierdoor is de tafel gemakkelijk te verplaatsen en gebruiksvriendelijk.

Met zijn schelpvormige ontwerp en de combinatie van bijzondere materialen is deze tafel niet alleen een functioneel meubelstuk, maar ook een boeiend decoratief element voor diverse interieurs.

l 125 x b 70 x h 42 cm

 

Dit product kopen

 1.800,00

Let op: Dit product kan niet worden verzonden en zal bij ons in Baambrugge opgehaald moeten worden. (Bij grote items kunt u contact opnemen over eventuele bezorgmogelijkheden.)